Δώστε στο σπίτι σας αέρα 5στερου ξενοδοχείου !

Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολλά χρήματα για να απολαύσετε την εμπειρία που συνοδεύει η διαμονή στο αγαπημένο σας ξενοδοχείο. Πειράζοντας μερικές λεπτομέρειες στο σπίτι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξενοδοχειακή εμπειρία εύκολα, απλά και πάνω απ'όλα οικονομικά. Αφεθείτε στη δημιουργία μιας εμπειρίας 5στερου ξενοδοχείου στο σπίτι σας και βρείτε τον τρόπο να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε ένα γαλήνιο περιβάλλον για τον εαυτό σας. Ακολουθούν 7 συμβουλές για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε πολυτελή σουίτα!

Ξεσκαρτάρισμα!

Ένα από τα πιο φιλόξενα χαρακτηριστικά των περισσότερων ξενοδοχείων είναι τα minimal δωμάτια. Είναι οπτικά ελκυστικό να βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο που δεν έχει περιττά αντικείμενα να καταλαμβάνουν χώρο. Πέρα απ΄το αισθητικό κομμάτι όσα λιγότερα αντικείμενα βρίσκονται στον χώρο τόσο πιο εύκολα ηρεμεί και γαληνεύει το μυαλό. Μπορείτε λοιπόν να ξεσκαρτάρετε τα δωμάτιά σας και να απαλλαγείτε από τα περιττά αντικείμενα, δίνοντας έτσι στον εαυτό σας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια πολυτελή σουίτα. Με αυτόν τον τρόπο επίσης διατηρείτε εύκολα τον χώρο σας συμμαζεμένο και οργανωμένο.

Επενδύστε σε καινούρια σεντόνια!

Τι καλύτερο από ένα σετ φρέσκα, μαλακά και αφράτα σεντόνια σε ένα κρεβάτι και αυτό είναι κάτι που τα ξενοδοχεία έχουν σε αφθονία, φρεσκοπλυμένα σεντόνια που αλλάζονται συχνά. Η επένδυση σε νέα σεντόνια όχι μόνο θα σας βοηθήσει να απολαύσετε όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές σαν να είστε σε σουίτα ξενοδοχείου, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην υγιεινή σας. Τα βρώμικα και φθαρμένα σεντόνια μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στον ύπνο και την υγεία σας.

Επενδύστε στα μαξιλάρια!

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για τα δωμάτια ενός 5στερου ξενοδοχείου είναι τα αφράτα μαξιλάρια που τείνουν να διαθέτουν. Πολλά αφράτα, μαλακά μαξιλάρια θα κάνουν το κρεβάτι τόσο ελκυστικό όπως ένα ζεστό ρόφημα μια βροχερή ημέρα. Μπορείτε να μιμηθείτε τη διαρρύθμιση και τις συνήθειες της αγαπημένης σας σουίτας ξενοδοχείου όσον αφορά τα μαξιλάρια και το στήσιμό τους, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αρωματείστε τον χώρο σας!

Όταν δημιουργείτε εμπειρίες που προσελκύουν τις αισθήσεις σας, μην ξεχνάτε πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι η αίσθηση της όσφρησης. Η δύναμη της μυρωδιάς είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε χωρίς να φύγετε από το δωμάτιό σας. Με ελκυστικές και δελεαστικές μυρωδιές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη ατμόσφαιρα διακοπών που μπορείτε να απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το δωμάτιό σας ή να ξοδέψετε χρήματα.

Μεταμορφώστε το μπάνιο σας!

Γιατί να μη μεταμορφώσετε το μπάνιο σας στο δικό σας ιδιωτικό σπα και να δημιουργήσετε ένα περιποιητικό περιβάλλον για να χαλαρώνετε μετά από μια δύσκολη μέρα; Επενδύστε σε είδη μπάνιου που συνήθως δεν θα αγοράζατε, όπως ολόλευκες πετέτες και μπουρνούζια, ή ακόμα καλύτερα αγοράστε παρόμοια είδη με αυτά που διέθετε το τελευταίο ξενοδοχείο που επισκεφθήκατε και σας ενθουσίασε. Ένα καθαρό μπάνιο, μια συλλογή από λευκά είδη μπάνιου, άλατα μπάνιου, βόμβες φυσαλίδων, ζεστός φωτισμός και μουσική μπορεί να δημιουργήσει μια  ατμόσφαιρα σουίτας ξενοδοχείου.

Δημιουργείστε το δικό σας Minibar!

Εφοδιαστείτε με ανθρακούχα ή οινοπνευματώδη ποτά της αρεσκείας σας καθώς και με τις αγαπημένες σας αλμυρές ή γλυκιές λιχουδιές και δημιουργείστε το δικό σας ιδιωτικό μίνιμπαρ. Φανταστείτε να απολαμβάνετε ένα δροσερό ποτήρι σαμπάνια και τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς, χωρίς να ανησυχείτε για τον λογαριασμό που θα σας επιβάρυνε σε ένα ξενοδοχείο.

Share this post