Εισαγωγή: Καλώς ήρθατε στην yfansi.com. Η παρούσα σελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης “Ύφανση” (ΑΦΜ 048076610, ΓΕΜΗ 052440448000) , η οποία εδρεύει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 50, 60300, Αιγίνιο Πιερίας ( ΔΟΥ Κατερίνης). Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με όλους τους όρους που αφορούν στη χρήση της και τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας: Το σύνολο του περιεχομένου των πληροφοριών καθώς και των υπηρεσιών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, ανήκουν στην yfansi.com ή σε τρίτα πρόσωπα που νομίμως μας έχουν παραχωρήσει τη χρήση τους, ενώ προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή διάδοση και γενικότερα η χρήση των πληροφοριών καθώς και των υπηρεσιών της παρούσης ιστοσελίδας από τους επισκέπτες της, για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν της προσωπικής χρήσης.

Ευθύνη Εταιρίας: H yfansi.com δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη προκύψει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης και δεν εγγυάται ότι η υπηρεσία θα είναι αδιάκοπη ή δεν θα γίνει κάποιο τεχνικό λάθος λόγω της φύσεως του Διαδικτύου. Επίσης, η εταιρία μας δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για τη διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο επισκέπτη και σε περίπτωση αλλαγής αυτών των στοιχείων αναλαμβάνει την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περί της μη διαθεσιμότητας, οπότε και σε αυτήν την περίπτωση δεν φέρει καμία περαιτέρω ευθύνη. Ακόμα η yfansi.com επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Ευθύνη Χρήστη: Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αποδέχεται ότι δεν χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα για 1) παράνομη συλλογή ή αποθήκευση δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες 2) αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο ή προκαλεί ζημία/βλάβη στην εταιρία μας ή σε κάποιον τρίτο 3) αναπαραγωγή, δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο, περιεχόμενο που παραβιάζει ευρεσιτεχνία, διακριτικό τίτλο, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα της εταιρίας ή τρίτων. Η ευθύνη για τη χρήση της ιστοσελίδας και για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον χρήστη/πελάτη. Οποιαδήποτε παράνομη χρήση της ιστοσελίδας επιφέρει αυτόματα διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ασφάλεια: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιoύνται μέσω της ιστοσελίδας μας διέπονται από το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (ν. 2251/1994). Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας είναι ασφαλείς και απόρρητες και μας παρέχονται μόνο στην περίπτωση που οι χρήστες της ιστοσελίδας επιθυμούν να παραγγείλουν προϊόντα ή/και να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails. Όλα τα αιτήματα που αποστέλνονται on-line στην εταιρία μας, καθώς και οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/πελάτη είναι απόρρητα και χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κατάστημα. Η εταιρία μας δεν αποκαλύπτει, μεταβιβάζει, παραχωρεί ή ανταλλάσσει προσωπικά δεδομένα πελατών της, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από νόμο ή δικαστική απόφαση.
Ακύρωση παραγγελιών: Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 2353024236 ή με αποστολή e-mail στο info@e-fancy.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Τιμές προϊόντων: Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Φροντίζουμε πάντα να διασφαλίζουμε τις διαδικασίες ώστε οι τιμές στην ιστοσελίδα μας να είναι πάντα ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα. Εάν διαπιστώσουμε κάποιος λάθος σε τιμή οποιουδήποτε προϊόντος έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία σας στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε εφόσον το επιθυμείτε. Εάν δεν καταστεί εφικτό να επικοινωνήσουμε μαζί σας, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε το ακριβές ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν σε λανθασμένη χαμηλότερη τιμή (ακόμα κι αν έχουμε στείλει Επιβεβαίωση Αποστολής) στην περίπτωση που το σφάλμα στην τιμή είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο και μπορεί ευλόγως να αναγνωριστεί από εσάς ως λανθασμένη τιμή. Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ αλλά δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, τα οποία υπολογίζονται χωριστά, ανάλογα με την αξία και τον τρόπο αποστολής/παραλαβής των παραγγελιών σας.

Διαφορά χρωμάτων: Ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή απόκλιση ανάμεσα στα χρώματα της φωτογραφίας του προϊόντος και στο ίδιο το προϊόν. Το γεγονός αυτό ίσως οφείλεται στην αδυναμία του φακού να αποτυπώσει ακριβώς την απόχρωση του προϊόντος κατά τη φωτογράφισή του, ή στις ρυθμίσεις της κάθε οθόνης ή στον διαφορετικό φωτισμό του κάθε χώρου.